Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Konzili Edit

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila
polonkaiattila@kame.hu

 

Rovatvezetők

Rovatvezetők:

Frigyesy Ágnes 
  Erdély
Albert Barbara
  sport
Gyöngyösi Zsuzsanna
  Délvidék, életmód, lapszél
Lengyel János
Szemere Judit

  Kárpátalja
Dr. Virág Ildikó
  egészség

Kapcsolat:

   Elnök - Főszerkesztő:
elnok@kame.hu
   Weboldal működés:
polonkaiattila@kame.hu

 

Működéssel kapcsolatos dokumentumok bejelentkezés után olvashatók

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

Jelenlegi hely

Hírek, közlemények

Megtalálták a házat, ahol Jézus felnőtt!!!

Úgy vélik megtalálták a házat, ahol Mária és József Jézusról gyermekkorában gondoskodott, ahol Krisztus felnőtt. Dr. Ken Dark, brit régész úgy nyilatkozott, hogy egy szerény lakhely volt ez Názáretben, Izrael északi részén.

Több ezer km átmérőjű anyahajó tart felénk?

Az objektum nagyobb, mint a Jupiter, és felvetődött, hogy esetleg idegen eredetű is lehet.

Világszenzáció, agyonhallgatva: a magyarság legkevesebb 35-40.000 éve itt él a Kárpát-medencében !

A 2000-ben elvégzett Semino féle genetikai vizsgálatsorozat eredménye szerint, a magyar férfiak 93,7 %-a négy ősapától ered, és a jelenleg itt élő magyar férfiak 73,3 %-a már a kőkorszak legelején is itt élő férfi populáció leszármazottja.

Megjött az abortusztilalom Magyarországra! - Tegnapi kormányinfón jelentették be!

A kormány 7,8 milliárd forintos fejlesztési forrást biztosít a Bethesda Gyermekkórháznak és a Budai Irgalmasrendi Kórháznak: a két intézmény együttműködésében egy speciális, új szülészeti-nőgyógyászati egység jön létre – fogalmazott a miniszter.

Demszky megpróbálja elhitetni, hogy nincs köze a 4-es metró ügyéhez

A Fővárosi Önkormányzat, az Alstom és Medgyessy Péter érintettségét veti fel a 4-es metró körüli korrupciós ügyben az OLAF jelentése, amelyet pénteken hozott nyilvánosságra a kormány.

Ismerd meg Magyarország legnagyobb rosszakaróját!Döbbenetes ki ő valójában!

Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke 8 általánost végzett, mégis az EU egyik legfőbb döntéshozó szervét vezeti. Szeret káromkodni és nem veti...

Moszkva történelemhamisítással és Erdély elrománosításával vádolja Bukarestet

A román külügyminisztérium “furcsának és sajnálatosnak” tartja, hogy Maria Zaharova orosz külügyi szóvivő a második világháború történetének meghamisításával és történelmi felelősségének bagatellizálásával vádolta Romániát – derült ki tárca pénteken közzétett reagálásából. Moszkva Erdély elrománosítását is szóvá tette.

A magyar honvédség erre készül

Egyre veszélyesebb hely a világ, és a frontvonalak már átkerültek a kibertérbe is - mondta a honvédelmi miniszter.
A magyar hadseregnek fejlesztenie kell az új hadászati technológiák elleni védekezésre való képességét. Ez is része annak a koncepciónak, amit februárban tárgyal majd a kormány.

 

Sopron a világ 30 legszebb kisvárosa között!

Sopron, a Hűség Városa, képviseli Magyarországot abban a válogatásban, amelybe például Angliából és Skóciából is csak egyetlen városkának sikerült bekerülnie.

Soros György szerint még azelőtt kell meggyilkolni az európaiakat, hogy megszületnének!

Soros György szerint még azelőtt kell meggyilkolni az európaiakat, hogy megszületnének. Tíz év alatt húszmillió európait öltek meg államilag támogatott formában, de a liberálisok szerint ez nem tömeggyilkosság.

 

Letiltották a magyar diplomatákat a román ünnepi fogadásokról

Több külföldi magyar képviselet azt az utasítást kapta a budapesti külügyminisztériumból, hogy diplomatáik ne vegyenek részt azokon rendezvényeken, amelyeket az adott államban működő román nagykövetség a december elsejei nemzeti ünnepük alkalmával szervez – értesült a hvg.hu.

Vérlázító: Szerbiában minél északibb egy terület, annál kisebbek a fizetések

A múlt hónapban az átlagos kereset 43 ezer dinár volt Szerbiában, ami a szeptemberihez képest nominálisan 2,7 százalékkal, reálisan pedig 3,4 százalékkal alacsonyabb. Ugyanakkor, nominálisan 2,6 százalékkal, reálisan pedig 1,1 százalékkal nagyobb, mint tavaly októberben – írja a Dnevnik napilap.

Egy szarmata családra bukkantak Monornál

A Monor határában fekvő régészeti lelőhelyen egy 2-3. századi temető harminc sírját tárták fel - a Ferenczy Múzeum közvetítésével - a Salisbury Kft. régészei, akik a sírokban az Alföldet a római korban benépesítő, keleti eredetű szarmaták emlékanyagát találták meg.

Marosvásárhelyen győzött az igazság: szabadon loboghat a székely zászló!

Az elmúlt időszakban a közösségünket ért jogsérelmek egyike volt a nemzeti jelképeinket gyalázó román kisebbségellenes megnyilvánulás. Ennek is egyik kiemelkedő példája volt az a marosvásárhelyi zászlóper, melynek végére most a Maros Megyei Törvényszék tett pontot. A döntéshozók kimondták: a székely zászló nem minősül reklámzászlónak, s kitűzése nem ellenkezik egyetlen hatályos törvénnyel sem.

Megtalálták a Pilisben a Holtak Kapuját

Hosszú hónapok munkájával kristálybarlangra bukkant a Pilisben a Szent Özséb Barlangkutató Egyesület, együttműködésben Finta Gábor kutatásvezetővel – tudta meg az MNO. A felfedezés pontos helyét és a jelentőségére utaló egyéb információkat egy hétvégi szakmai konferencián tárja a nyilvánosság elé a barlangász csoport. 

Elszámolták a nyugdíjakat!

Csütörtökön lejár a határidő, amíg véleményezni lehet az Emberi Erőforrások Minisztériumánál a jövő évi nyugdíjemelésről szóló kormány-előterjesztés tervezetet, amely szerint 0,9 százalékkal emelkednek a nyugdíjak és a különböző rokkantsági, fogyatékossági, rehabilitációs ellátások

Ítélőtábla: megszűntethető a „székely terroristák” háziőrizete

Megszűntette a terrorizmus vádjával gyanúsított Beke István és Szőcs Zoltán háziőrizetét a bukaresti ítélőtábla. A döntés azonban nem végleges, az ügyészségnek 48 órája van óvást emelni – emiatt a két gyanúsított egyelőre továbbra sem hagyhatja el lakhelyét.

Erdőbe költözött Papp Lajos professzor, aki könyvet ír, s boldogabb, mint valaha

 Erdőbe költözött Papp Lajos professzor, aki könyvet ír, s boldogabb, mint valaha
Egy főváros melletti erdei házba költözött, átfogó, de közérthető könyvet ír a holisztikus egészségszemlélet jegyében, előadásaival bejárta az Egyesült Államok, illetve Kanada magyar közösségeit és boldogabb, mint valaha - így foglalta össze az elmúlt évek történéseit a Pécsi Újság.hu-nak Papp Lajos professzor. 

A Honfoglalás 2000 nevű egyesület előzetesbe küldené Juhász Pétert

Tartoztassák le Juhász Pétert. Ezt kéri a Honfoglalás 2000 nevű egyesület az országos rendőrfőkapitánytól. Közleményükben azt írják, nem szeretnék, ha Juhász Péter és csoportja miatt torkollna tragédiába a vasárnapi 1956-os megemlékezés a Kossuth téren. 

Piramisok Magyarország hegyei alatt?

A Pilis-hegység Magyarország szakrális, spirituális középpontja, még a buddhista dalai láma is a Föld szívcsakrájának nevezte látogatásakor ezt a megszentelt területet, lévén rendkívül erős energiamezők lokalizálhatók errefelé. 

Oldalak

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1